Julklapp Pojkvän

Julklapp till pojkvän?

Ett ömhetsbevis eller en kärleksgåva, det är så många ser på julklappar till de som står en allra närmast. Att man vill bedyra sin kärlek med gåvor är ingen ny tradition. Dikter, handbroderade näsdukar, smycken och minnessaker har i alla tider fascinerat oss och varit ett tecken på vår uppskattning och kärlek till en annan person.

Att ge bort en stjärna var för ett par år sedan en vanlig kärleksgåva. Julklapp till pojkvän kan också kännas precis så, som ett perfekt tillfälle att visa din uppskattning och den stora kärlek som du hyser för honom. Oavsett om ni har varit tillsammans i flera år eller precis träffats är betydelsen av julklappen stor. Den som ger vill gärna att julklappen ska signalera allt det han eller hon känner för sin pojkvän.

Samtidigt ska julklappen verkligen passa pojkvännens intressen och personlighet. Att ge bort en julklapp och mötas av en likgiltig eller frågande uppsyn är aldrig roligt, varken för dig som ger eller för hen som tar emot den. Har ni varit tillsammans ett bra tag har du troligtvis ganska bra koll på din pojkväns intressen och drömmar. Utifrån denna kunskap kan man ofta fantisera fram en bra julklapp. Men fantasiförmågan varierar från person till person och pressen man kan uppleva under julruschen kan knäcka den bästa. För att du inte ska gå under av emotionell stress när julen närmar sig finns det en rad tips och trix att ta till.

Satsa på nostalgi! Att ge en julklapp till din pojkvän som på något sätt för minnena till första gången ni träffades kan bli riktigt lyckat. Kanske sågs ni på en viss klubb, ett uteställe, en bar eller en plats och du kan överraska honom med en julklapp som innebär att ni tillsammans återvänder till denna plats. Kanske kan du vara finurligare än så och ge honom någon mindre sak, dryck eller bok som indirekt signalerar eller syftar på något speciellt som just ni två upplevt eller drömmer och att göra tillsammans.

Finns det inget som är tillräckligt nostalgiskt er emellan, på grund av att ni just träffats, kan det vara en god idé att satsa på en julklapp som innebär att ni kommer närmare varandra. En upplevelse är den perfekta julklappen i många lägen. Många som tröttnat på att bli tipsade om att ge sina pojkvänner typiskt grabbiga ölglas, träningskläder, smycken, filmer, underkläder, dyr sprit eller teknikprylar kan glädjas åt alla de företag som möjliggör att ge bort en upplevelse i present.

Online kan du hitta massor av sajter som är specialiserade på upplevelser, där det är enkelt att hitta något som ni kan göra tillsammans. Att ge bort ett äventyr, en resa eller en upplevelse, är den perfekta julklappen till pojkvännen på många sätt. Troligtvis kommer han bli väldigt överraskad eftersom han inte får ett par kalsonger eller en bok utan konsertbiljetter till hans favoritband eller en fantastisk dryckesprovning för er båda. Att ge bort en upplevelse i present eller julklapp kommer att gynna ert samliv, då ni får vara med om något ni kanske aldrig tidigare upplevt och på så sätt också får ett minne för livet.

Tillsammans kan ni njuta av en god middag, konsert, weekendresa, chokladprovning, whiskyprovning, champagneprovning, spa-helg eller något mer äventyrligt och sportigt såsom dykning eller kajakpaddling.

Känner du att en äventyrlig upplevelse eller resa inte riktigt ligger inom din budgets ramar kan du försöka ta reda på om det finns mer prisvärda upplevelser närmare ert hem. För att vara med om något nytt behöver man ofta inte åka till andra sidan jordklotet. Att planera en mysig utflykt till något närliggande besöksmål, en middag på er favoritrestaurang eller ge bort ett egenkonstruerat presentkort på exempelvis massage eller en utflykt kan upplevas som riktigt gulligt och tänkvärt. Det är inte julklappens värde som är det viktiga, utan tanken som ligger bakom.

Har du ansträngt dig och på egen hand satt ihop en väldigt kreativ julklapp som inte kostar många ören kan den ändå uppskattas mycket mer än ett dyrt armbandsur. Kör du lätt fast när det börjar närma sig juletider och det är dags att inhandla den där speciella julklappen till din pojkvännen ska du inte drabbas av panik. Ofta är det lättare än man tror att hitta något som passar ens käresta. Din mamma vet vad du önskar dig!

Ett bra tips är att sätta sig ner i lugn och ro och fundera på vad han tycker om att göra. Vad gör just din pojkvän på fritiden? Vad gillar han att äta och dricka? Vilka tv-program och filmer, musiker och författare tycker han allra bäst om? Finns det något resmål eller utflyktsmål han nämnt att han gärna vill besöka eller se? Nyckeln till den perfekta julklappen ligger någonstans i svaret på denna typ av frågor. Finns det till och med en viss julklapp som kan kopplas till mer än en av dessa frågeställningar?

Försök att sänka kraven på dig själv och hitta enkla gåvor som matchar din pojkväns intressen. Är det inte själva uppslagen du har problem med utan stressen i julhandeln kan du köpa julklappar till din pojkvän online. Detta passar dig som är ganska säker på vad du ska ge bort och inte tycker om att gå i affärer, eller helt enkelt inte har tid och ro till långa stunder på stan. På nätet kan du shoppa när du vill vilket kan underlätta för dig som till exempel jobbar natt, eller gillar att vara ute i god tid och jämföra olika tänkbara gåvor eller vill beställa något från en utländsk webbshop.

Vissa älskar att gå i affärer och på den vägen presenteras med julklappstips och förslag, men den julrusch som gärna uppstår i butikerna dagarna innan julafton är sällan speciellt mysig. På nätet finns troligtvis allt du behöver för att göra din pojkvän glad. Har han dessutom ett specialintresse som är ganska smalt eller är större i ett annat land, kan det finnas ett bredare sortiment och fler valmöjligheter online i diverse webbutiker.

Gör lite efterforskningar och var inte rädd för att fråga hans vänner eller familjemedlemmar om råd ifall fantasin tryter och du behöver fler julklappstips.